Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Kanceláře k pronájmu historická budova v centru města hk


Vložil(a) Petra Veličková
Datum zveřejnění 15.3.2012 23:15
Kontaktní telefon 776744777
Kontaktní e-mail admin.velickova@seznam.cz
Kategorie Ostatní nemovitosti
Okres Hradec Králové

Cena 2 500,00 Kč

Text inzerátu

Pronajmu pěkné kanceláře v 2. patře zděné rekonstruované budovy v historickém centru města Hradce Králové - na frekventované ulici V Kopečku. Je možné pronajmout si 1, 2 nebo 3 kanceláře, které lze i propojit dohromady. Parkování je možné před budovou na základě cenově zvýhodněné parkovací karty oproti doložení nájemní smlouvy. Prostory jsou rekonstruované, budova má novou fasádu, střechu, rozvody elektro a nové vytápění. Parkování je možné oproti nájemní smlouvě zařídit přímo před budovou se slevou, nebo v okolí. V blízkosti zastávka MHD, jedná se o velmi lukrativní lokalitu a reprezentativní budovu.

Majitelé nepožadují kauci, platí se pouze provize správce domu ve výši 1 nájmu. Bližší info na 776 744 777 nebo info@reality-velickova.cz.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodám restituční nárok
Prodám nevyužitý restituční nárok »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).