Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Pronájem prodejny v centru chlumce nad cidlinou


Vložil(a) Martin Chour
Datum zveřejnění 16.4.2010 13:41
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Ostatní nemovitosti
Okres Hradec Králové

Cena 20 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme k pronájmu prodejnu se zázemím a výlohami v centru Chlumce nad Cidlinou o celkové výměře cca 80 m2. V současné době prodejna byla textilu. Je zde možná jakákoliv obchodní činnost s vyjímkou hostinské. Elektroinstalace 230 V, vytápění ústřední, voda městská.


Dispozice: vstup z náměstí přímo do prodejny se zádveřím. V prodejně dvě výlohy. Zázemí prostor je za prodejnou.(šatna, WC, sklad). Prostory se pronajímají bez zařízení a je preferována dlouhodobá smlouva. Přímo před domem parkoviště pro osobní auta. Je požadována kauce ve výši dvou nájmů. Uvedená cena je včetně poplatků za služby které nelze účtovat samostatně. Provize RK je 20 000,-Kč splatná při podpisu rezervační smlouvy. Velmi dobré místo!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Podnajem brno - novy liskovec
Půjčky ručené nemovitostí »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).