Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Pronájem pizzerie v historickém centru hradce králové


Vložil(a) Martin Chour
Datum zveřejnění 3.1.2012 14:00
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Ostatní nemovitosti
Okres Hradec Králové

Cena 25 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme k přenechání pronájmu jeden rok zavedenou pizzerii (fast food) na nejfrekventovanější ulici V Kopečku v Hradci Králové. Prodej kompletní provozovny: - receptury na výrobu pizzy - nový web (on-line objednávky) dotykový pokladní systém (p.c. 60000,-)robot na výrobu těsta (strouhání sýrů, 2x díž, nástavce) - dvoupatrová elektrická pec na 2x6 pizz na noční proud - velký chlazený pizza stůl (kámen) s nástavbou - saladeta na prodej baget.

Dále nerezové stoly, dřezy, výlevka - chladničky - lopaty, tácy na pizzu, boxy pro rozvoz, krabice - profi nářezový stroj (p.c. 30000,-) - italský profi kávovar Faema due - 2x menuboard, 2x venkovní světelná reklama - 5x barová židlička - veškeré zásoby skladu - moderní desing - možnost rozšíření sortimentu (např. hamburgery, zmrzlina, kebab,..) Nízký nájem zahrnující: prodejnu, prostorný sklad, 3x kancelář, 1x šatna pro zaměstnance, toaleta pro zaměstnance, 1x parkovací místo Provozovna je zařízena na noční proud (nízké náklady). Cena za zařízení dohodou.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodám levné unimobuňky
Pronájem nebytového prostoru »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).