Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Dlouhodobý pronájem bytu 3+1 v historickém centru hk


Vložil(a) Petra Veličková
Datum zveřejnění 31.12.2011 01:32
Kontaktní telefon 776744777
Kontaktní e-mail admin.velickova@seznam.cz
Kategorie Ostatní nemovitosti
Okres Hradec Králové

Cena 9 706,00 Kč

Text inzerátu

Přenecháme dlouhodobý pronájem bytu 3+1 v Tomkově ulici v historickém centru města Hradce Králové. Jedná se o velmi pěkný byt s regulovaným nájemným. Byt má výměru 90 m2 a nachází se v 2. nadzemním podlaží. V ceně nájmu již jsou poplatky za společné prostory a vodu, nad rámec této ceny se hradí pouze elektřina a plyn. Kauce se nepožaduje, pouze provize RK ve výši 1 nájmu a majitelé požadují menší odstupné za investice do bytu.

Dispozice: vstupní chodba s bezpečnostními dveřmi, prostorná kuchyň, balkon, koupelna, WC, spíž, prostorný obývací pokoj, dětský pokoj s vestavěným patrem ke spaní, ložnice.

Byt je velice pěkný, doporučujeme jej nejen kvůli kouzelné poloze. Bližší informace na 776 744 777 nebo info@reality-velickova.cz.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Pronájem luxusního bytu 2+1 v hradci králové - na nábřeží
Pronájem bytu 3+1 +2 u malého náměstí v hradci králové »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).