Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej rekreačního areálu krašlovice u vodňan


Vložil(a) Václav Novák
Datum zveřejnění 29.8.2011 10:52
Kontaktní telefon 725816418
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Ostatní nemovitosti
Okres Strakonice

Cena 11 500 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme k prodeji rekreační středisko v obci Krašlovice nedaleko malebného města Vodňany,hranici pozemku tvoří z jedné strany náhon řeky Blanice,ostatní hranice pozemku tvoří louky,rybníky a lesy.Nádherné místo pro rekreaci nebo jako investice.

V rekreačním středisku se nachází budova A-70 lůžek(společné sociální zařízení na chodbě),budova B-60 lůžek(pokoje vybavené vlastním wc a sprchovým koutem) a chatky-52 lůžek(společné sociální zařízení),dále restaurace s letní zahrádkou,noční bar,kuchyně,jídelny,konferenční místnosti,3 učebny 20,40 a 60 míst,hriště na fotbal a nohejbal,stolní tenis venkovní a vnitřní,jízdy na koni a paintball,parkování automobilů i autobusů v uzavřeném areálu,krásná nemovitost na investici,možnosti vybudování léčebny dlouhodobě nemocných,pro letní tábory,školy v přírodě,svatby,školení a mnoho dalšího.Doporučujeme.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Halová konstrukce hard jeseník
Garsoniera v čb u jču čtyři dvory, nově zrekonstruovaná »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).