Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej chaty se zahradou na pláckách v hradci králové


Vložil(a) Martin Chour
Datum zveřejnění 23.8.2011 10:03
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Ostatní nemovitosti
Okres Hradec Králové

Cena 560 000,00 Kč

Text inzerátu


Česko / Královehradecký kraj / Hradec Králové / Hradec Králové
Typ: Chata

Nabízíme exklusivně k prodeji zděnou chatu v soukromém vlastnictví se zastavěnou plochou 16 m2 na vlastním velice udržovaném pozemku o celkové výměře 300 m2 v zahrádkářské kolonii v Hradci Králové na Pláckách. Na pozemku užitková voda.

Chata je celá podsklepená pískovcem a sklep je velice chladný. Je zde i umístěna chemická toaleta. Po schodech vstup do chaty, v ceně je i vybavení kuchyňské linky. Vnitřním schodištěm vstup do podkroví na spaní. Okna dřevěná. Na zahradě skleník, pergola, kompostiště, spousta okrasných keřů a stromů. Ovocné stromy višeň, broskev, jabloně. Maliny, ostružiny. K pozemku možný přijezd po společné komunikaci. Cela zahrádkářská kolonie je oplocena a každý z majitelů má klíče od vrat. Roční poplatek 1 200,-Kč za údržbu cesty a společných prostor. Obyvatelné od jara do podzimu. Velice pěkné a udržované. Doporučujeme!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Pronájem pokoje
Hala hard jeseník i. »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).