Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Pronájem bytu 2+1 s balkonem ulice antonína dvořáka v hradci


Vložil(a) Daniela Sádecká
Datum zveřejnění 16.3.2010 14:53
Kontaktní telefon 737600500
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Ostatní nemovitosti
Okres Hradec Králové

Cena 9 500,00 Kč

Text inzerátu

Pronájem bytu 2+1 v Hradci Králové ulice Antonína Dvořáka o celkové výměře 60 m2. Nachází se ve třetím patře zděnného domu bez výtahu. Byt se nachází v blízkosti centra cca 150 metrů od nového autobusového nádraží. V místě je veškerá občanská vybavenost. Topení ústřední dálkové, elektroinstalace 230V.

Dispozice: Chodba, koupelna s vanou, WC, dva prostorné pokoje s lodžií, komora. K bytu náleží sklep a parkování přímo ve dvoře u domu. Podlaha parkety, dlažba. Byt je částečně zařízen, volný je od 15.3.2010. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 5.000,- Kč. Měsíční nájem je 9 500,-Kč včetně energií. Provize realitní kanceláře je 7.500,- Kč a je splatná při podpisu rezervační smlouvy. Doporučujeme prohlídku! Velmi dobrá dostupnost do centra města.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Nebytový prostor
Pronájem bytu 1+kk v centru hradce králové »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).