Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Pomáháme prací


Vložil(a) PhDr. Luboš Vrba
Datum zveřejnění 31.12.2019 23:48
Kontaktní telefon 730552050
Kontaktní e-mail vrba@avian.cz
Kategorie Ostatní nezařazené
Okres Bruntál

Cena 77 777,00 Kč

Text inzerátu

Vždycky jsem chtěl být součástí byznysu, který mě bude nejenom zajímat, těšit a vydělávat mi, ale zároveň uspokojí moje silné sociální cítění... A budu moct svojí prací pomáhat někomu, kdo to doopravdy potřebuje. V projektu Online příjem, který přinesla na trh Česká Regionální Energetika, se mi to povedlo a splnilo.
My sami - účastníci projektu - jsme si nedávno odhlasovali, komu pomůžeme.
Z části peněz, které jsme ušetřili klientům za plyn a elektřinu, jsme věnovali 54065 korun organizaci Nedoklubko, 50236 organizaci Asistence, 23125 organizaci Dogpoint, 23125 organizaci Úsměvy a 8931 korun nadačnímu fondu Abbigail Williams. Mám z toho radost a na srdci velmi dobrý pocit...
Do Online příjmu se může zapojit každý. Můžete ušetřit na energiích a ještě na tom slušně vydělávat... Vážným zájemcům velmi rád poskytnu bližší info na emailu - doktor.vrba.lubos@seznam.cz.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Hledáte cestu z dluhů?
Domácí pekárna »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).