Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Turmalínové koule na praní prádla tiande


Vložil(a) Krása Ženy
Datum zveřejnění 13.11.2018 20:27
Kontaktní telefon 734428555
Kontaktní e-mail objednavky@krasazeny.cz
Kategorie Ostatní
Okres Praha-východ

Cena 0,00 Kč

Text inzerátu

Turmalínové koule jsou ekologicky šetrné k životnímu prostředí, získaly mezinárodní ocenění ekologů. Neobsahují žádné agresivní chemické látky, vhodné pro ruční praní i praní v pračce, včetně dětského oblečení, nahradí prací prášek i aviváž a vydrží až 3 roky. Jak fungují turmalínové koule? Praní je založené na fyzikálních vlastnostech přírodních látek, jako jsou turmalínové granule, zeolity a kovy vzácných zemin a všechny tyto složky koule obsahují. Turmalínové koule během praní se vytváří slabé střídavé elektromagnetické pole a my pereme fyzikálně. Prádlo vložíme do bubnu pračky společně se zelenou i modrou koulí. Po vyprání koule uložíme na suché místo.
Přestaňme prát chemicky, perme ekologicky! žádné fosfáty a aviváž.
Naší tváří je herečka Eva Hrušková. Známe tajemství krásy – naleznete ho na webu krasazeny.cz, zde si ho můžete rovnou i zakoupit.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Plastové okno 90x90 bílé
Koupelnové otopné těleso »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).