Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Lockpick sada planžet - 9ks + 2x napínák


Vložil(a) Ondřej Prchal
Datum zveřejnění 11.10.2018 08:58
Kontaktní telefon 777204513
Kontaktní e-mail info@lockpicktools.cz
Kategorie Ostatní
Okres Pelhřimov

Cena 249,00 Kč

Text inzerátu

S touto sadou Vás již nemusí trápit ztracené klíče. Sada obsahuje 9 planžet různých tvarů a jeden napínák. Vhodné pro odemykání cylindrických vložek (FAB zámků). Sada je vhodná především pro začínající zámkaře, nebo pro fanoušky sportu zvaného lockpicking. Sadu můžete objednat prostřednictvím emailu, nebo v našem internetovém obchodě. Pokud máte zájem o kvalitnější sady od amerického výrobce SouthOrd, o lockpick guny, kapesní sady planžet, o automobilové planžety, nebo jiné zámkařské nástroje, navštivte prosím náš internetový obchod na adrese https://www.lockpicktools.cz.
V případě zájmu o radu nás kontaktujte na email info@lockpicktools.cz, nebo prostřednictvím online chatu na našich stránkách.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Kotel ekoscroll 25 kw na hnědé uhlí.
Výkup olejů a nafty »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).