Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Factor base kids s příjemnou jablkovou příchutí


Vložil(a) Martina Zvařičová
Datum zveřejnění 30.4.2012 16:19
Kontaktní telefon
Kontaktní e-mail doggie@seznam.cz
Kategorie Ostatní dětské věci
Okres Hodonín

Cena 705,-

Text inzerátu

Doplněk stravy (60 žvýkacích tablet s příjemnou jablkovou příchutí) s vitaminy a minerály pro děti určený především k posílení obranyschopnosti. Je koncipován jako multivitamín, jehož užívání je pro děti příjemné a jednoduché - tablety se rozžvýkají jako bonbóny.

Factor Base Kids byl vyvinut především k doplnění vitaminů a minerálů, nedostatečně zastoupených ve stravě, do dětského organismu a k posílení jeho obranyschopnosti. Nejen pečlivě sestavená skladba vitamínů a minerálních látek, ale také další obsažené složky (extrakt ze šípků, betaglukany atd.) stimulují obranyschopnost organismu. Doporučujeme Factor Base Kids v obdobích zvýšené zátěže pro organismus - tělesné i duševní, v období vyššího výskytu nemocí, v období rekonvalescence a zejména v zimě a na jaře, kdy je nutný zvýšený přísun vitamínů a stopových prvků.

Factor Base Kids podporuje také zdraví trávicího systému. Zdrojem obsaženého vápníku je jedinečný přírodní multiminerální komplex ze 100% mořských řas, který obsahuje vysoce bioaktivní vápník a hořčík + řadu dalších stopových prvků. Provedené klinické studie prokázaly účinnost použitého mořského multiminerálního komplexu na zdraví trávicího systému - působí na buňky tlustého střeva, které reagují na vápník. Factor Base Kids má také, díky obsaženým betaglukanům, podpůrný význam pro diabetiky, betaglukany příznivě ovlivňují zejména hladinu cholesterolu v krvi. Také obsažené sladidlo - steviol-glykosidy (z rostliny stévie) je vhodné pro i diabetiky.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« zácpa? dcera už netrpí emulips
astma i ekzém je pryč »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).