Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Dejte sbohem jízdě v autě pořiďte si ninebot


Vložil(a) SPOZE s.r.o.
Datum zveřejnění 9.1.2015 13:50
Kontaktní telefon 774641264
Kontaktní e-mail registrace.odkazu@seznam.cz
Kategorie Ostatní auto-moto
Okres Praha-východ

Cena

Text inzerátu

Nechce se vám pořád chodit pěšky, kola už máte dost a nalívat do auta drahý benzín považujete za zbytečné? Jestliže jste si alespoň na jednu z uvedených otázek odpověděli ano, pak pozor. Ukážeme vám totiž prosté řešení. Tím není nic jiného než praktická dvojkolka NINEBOT (Segway Style). Tento osobní transportér se velice snadno ovládá a vyrazit s ním můžete v podstatě kamkoli. Mírným náklonem dopředu se dvojkolka rozjede vpřed, mírným záklonem pak dosáhnete couvání či brzdění. Zatáčení pak zajišťují klasická řídítka, která se opět ovládají náklonem. Jízda na dvojkolce NINEBOT, která je rovněž známá jako Segway transportér, má mimo jiné také mnoho výhod. Těmi největšími jsou pak hlavně kompletní ekologičnost a bezhlučnost. A jak je zmíněno již výše, můžete s NINEBOTEM vyrazit kamkoli. Od turistických výletů po městě až po ty offroadové. Bahno, štěrk, ani hlína totiž dvojkolce NINEBOT nevadí. NINEBOT navíc charakterizuje moderní vzhled a zejména kvalitní zpracování. Navíc si tento praktický přístroj můžete pomocí bluetooth připojit k vašemu mobilu a skrze aplikaci jej ovládat.
Pro informace nebo video navštivte následující odkaz: http://www.iqenergy.cz/e-shop/elektrodoprava/dvoukolky-ninebot/#p=1&o=final_price&a=1.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodám vlek na 2 motorky nebo čtyřkolku
Prodám jeřáb ad 20 »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).