Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Autoperiskop.cz


Vložil(a) Pavel Mojžíš
Datum zveřejnění 17.12.2013 09:44
Kontaktní telefon 775114355
Kontaktní e-mail pavel.mojzis@svetvbezpeci.cz
Kategorie Ostatní auto-moto
Okres Praha 1

Cena

Text inzerátu

AutoPeriskop.cz přináší výjimečný pohled na aktuální události automobilového průmyslu z domova i ze světa.

Jedním z hlavních cílů portálu AutoPeriskop.cz je přinášet redakční testy aut. Redakce portálu AutoPeriskop.cz pravidelně testuje nové modely aut uváděné na český trh. Ať už se jedná o užitkové nebo osobní vozy. Čtenáři zde nacházejí články, srovnání, technické parametry, odborné i laické komentáře a fotografie. Vysokou návštěvnost vykazují na portálu AutoPeriskop.cz. profesionálně zpracovaná a uživatelsky atraktivní videa.

Portál AutoPeriskop.cz poskytuje aktuální přehledy prodejů automobilů dle individuálně zvolených kritérií (značka, model, období, podíl prodeje na trhu atd.). Tato data lze vybírat buď ke konkrétnímu měsíci daného roku, nebo s dlouhodobým časovým trendem prodeje vybrané značky vozu nebo zvoleného modelu.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Ford cougar 2.6 v6, 1999, 2.majitel
Konverzní kit e85 verze 3.5 autoethanol® »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).