Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Matrace alice8207-doprava zdarma po čr


Vložil(a) Pavel Holčík
Datum zveřejnění 1.7.2015 10:47
Kontaktní telefon 596943333
Kontaktní e-mail pavelholcik@seznam.cz
Kategorie Nábytek
Okres Ostrava-město

Cena 2 500,00 Kč

Text inzerátu

Pětizónová matrace s volbou dvojí tvrdosti. Matrace je složena ze dvou vysoce kvalitních elastických pěn tvarovaných do masážních nopů. Nopy zabezpečují prokrvení pokožky a uvolnění svalů během spánku a nadzvedávají potah, čímž dochází k lepšímu provzdušnění matrace. Matrace se vyznačuje výbornou elasticitou a odolností. Matrace je vhodná na všechny typy roštů. Matrace je určena pro širokou škálu uživatelů.
Celková výška matrace je cca 18 cm. SILVERCELL potahová látka se speciální úpravou SILVER zamezuje tvorbě škodlivých zárodků a bakterií. Vysoce kvalitní stříbrem ionizovaný povrch potahu má antimikrobiální účinek. Už do dvou hodin redukuje počet nebezpečných zárodků a bakterií až o 90 procent. Je proto zvláště vhodný pro alergiky. Účinek antimikrobiální vrstvy byl testován a ověřen. Kromě prevence vzniku plísní má také schopnost zabraňovat vytváření nepříjemného zápachu. Praní na 60 st. Web: http://www.sedacisoupravy-holcik.cz

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Matrace alice doprava zdarma po čr
Sklápěcí postel ve skříni dvoulůžková ostrava »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).