Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Magnetický gps lokátor - tkstar - 2 roky záruka


Vložil(a) Ondřej Prchal
Datum zveřejnění 4.10.2017 08:21
Kontaktní telefon 777204513
Kontaktní e-mail info@signalprofi.cz
Kategorie Informace a služby
Okres Pelhřimov

Cena 3 422,00 Kč

Text inzerátu

Voděodolný GPS lokátor TK905 s velmi silným magnetem najde své uplatnění při sledování pohybu automobilů a jiných vozidel.
Výdrž baterie v pohotovostním režimu je ohromných 2160 hodin a díky voděodolnosti může být umístěn na podvozek, nebo kteroukoliv jinou část vozidla.
Polohu můžete sledovat jednorázovými SMS zprávami, po kterých obdržíte údaje o poloze společně s odkazem na mapy Google. Po aktivaci GPRS lze polohu sledovat v reálném čase prostřednictvím webové, nebo mobilní aplikace výrobce. Sledování rychlostí, histroie trasy, upozornění na pohyb a nastavení GEO-plotu je samozřejmostí.
Tento, nebo jiné produkty z internetového obchodu http://www.signalprofi.cz Vám rádi dodáme v ČR ale i na Slovensko. Vybrat si můžete z několika způsobů přepravy a platby.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Odškodnění dopravních nehod a pracovních úrazů
Web999.cz »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).