Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Vyřešíme za vás pokuty za dopravní přestupky


Vložil(a) Libor Gali
Datum zveřejnění 6.3.2013 17:54
Kontaktní telefon 607607001
Kontaktní e-mail stoppolicie@seznam.cz
Kategorie Informace a služby
Okres Plzeň-město

Cena 1 999,00 Kč

Text inzerátu

Vyřešíme za Vás pokuty za dopravní přestupky. Nevěříte? Ale ano. Zde Vám nabízíme jednoduchý postup, dle kterého se řídit. Zastaví Vás policie, Vy jí sdělte, že chcete Váš přestupek řešit ve správním řízení a o vše další se postaráme my. Zastoupíme Vás a Váš přestupek obhájíme. Na základě dosavadní praxe je naše úspěšnost 97.75%. Pokud se nám nepodaří Váš případ zdárně vyřešit, pokutu za Vás zaplatíme a za každý přidělený bod Vám poskytneme kompenzaci ve výši 1.500,- Kč. Předplaťte si naše služby na 12 měsíců za neuvěřitelnou cenu 1999,-Kč !

Naše služby se vztahují na všechny přestupky, s výjimkou podezření pro spáchání přestupku v souvislosti s požitím alkoholu či jiné návykové látky a účasti na dopravní nehodě.

Naším cílem není pohrdání přestupkovým právem, ba naopak, chceme chránit v zákonných intencích obviněné z přestupku a zajistit jim tak spravedlivý proces, ve kterém budou respektována všechna jejich práva. Druhým a neméně důležitým cílem je chránit naše klienty před nepřiměřenými pokutami, které mohou dosahovat výše až 50.000,- Kč.

Ze Západních Čech přijedeme až k Vám a vše uzavřeme přímo s Vámi ,ale také lze si objednat naše služby on-line . Stačí napsat do emailu pár potřebných informací a obratem dostanete do emailu veškeré podklady ,včetně smlouvy !!

Nečekejte až přijdete zbytečně o body !!!

Kontaktujte nás v pracovní dny od 14 do 19 hod., jelikož v dopoledních hodinách zastupujeme již jiné případy na příslušných orgánech.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« podnikatelský neúspěch?
Zouvačka + vyvažovačka magnus do 24 »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).