Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Syma x5cs - dron s hd kamerou - nová verze


Vložil(a) Roman Vařejčka
Datum zveřejnění 29.12.2016 17:09
Kontaktní telefon 773503119
Kontaktní e-mail info@rckane.cz
Kategorie Hry a hračky
Okres Chrudim

Cena 1 589,00 Kč

Text inzerátu

Nová Syma X5sc je nejnovější model RC kvadrokoptéry střední velikosti. Dron je dodáván s HD kamerou s režimem videa, či pořizování fotografii. Model je díky 6-axis gyru velmi stabilní a je perfektní i pro začátečníka. Levým tlačítkem můžete zvolit režim L - nízká rychlost nebo H- vysoká rychlost pro pokročilé. X5Cs je krásně dvoubarevně osvětlen, létat tedy můžete i v noci, také je velmi dobře poznat, jakým směrem letíte. Těšit se také můžete na vysokou odolnost, model je vybaven elegantním krytím vrtulí. Kvalita videa je vzhledem k ceně velmi dobrá. Balení obsahuje také 4GB SD kartu a USB čtečku karet, takže v podstatě dostanete vše, co potřebujete k letu.
RC Kvadrokoptéru máme řádně otestovanou. Poměr kvality a ceny je perfektní. Ovladatelnost od 5-ti let (za doprovodu dospělé osoby). Bezkonkurenční předností je velice jemné/snadné a přesné řízení, které nemají kvadrokoptéry v mnohem vyšších pořizovacích cenách. Také nebývalá odolnost při nárazu. Doporučujeme jako první RC model pro každého, vše se naučíte snadno sami. Jednodušší ovládání, než RC letadla a RC vrtulníky. Web: https://rckane.cz/drony-kvadrokoptery/2492-syma-x5c-s-dron-s-hd-kamerou-nova-verze.html

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Plastové skluzavky z jdiseklouzat.cz
Rc kvadrokoptéra syma x5c originál s hd kamerou »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).