Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Rc vrtulník firestorm gold limitovaná edice v alu


Vložil(a) Roman Vařejčka
Datum zveřejnění 20.10.2015 11:42
Kontaktní telefon 775959973
Kontaktní e-mail info@rckane.cz
Kategorie Hry a hračky
Okres Chrudim

Cena 990,00 Kč

Text inzerátu

RC vrtulník Firestorm Gold s gyroskopem je stále nejlepší ve své třídě, navíc je vše uloženo v elegantním dárkovém kufříku, který se hodí jak pro přepravu, tak pro bezpečné uložení stroje. NOVÝ
1. Má nejlepší odolnost při pádu (nemá konkurenci) naučí se tak létat i 5 leté dítě (za doprovodu dospělé osoby). Na odolnost tohoto vrtulníku se podívejte na naše video To nerozbiješ!
Doba letu kolem 10 minut!
Režim začátečník je ideální pro zvládnutí základů pilotáže (létá pomalu)
Režim expert zajistí větší rychlost vrtulníku. Přesto že létá rychleji než ostatní vrtulníky, bez problému v zatáčkách krásně drží a nepadá jako tomu bývá u konkurenčních strojů.
Naprosto přesný a fungující Gyroskop! (udržuje vrtulník ve stejné poloze a nedochází k žádnému motání vrtulníku). S Firestormem je i couvání vrtulníku v jedné přímce hračkou! Už žádné motání
Naprosto přesné ovládání pro maximální přesnost řízení!
Firestorm Gold má jedno z nejjednodušších ovládání vrtulníku na světě! http://rckane.cz

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Rc letadlo klasik 2,4ghz 45 minut letu - nové
Rc vrtulník firestorm s kamerou a osvětlením nový »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).