Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Rc kvadrokoptéra s hd kamerou syma x5c originál


Vložil(a) Roman Vařejčka
Datum zveřejnění 8.12.2014 07:24
Kontaktní telefon 775959973
Kontaktní e-mail info@rckane.cz
Kategorie Hry a hračky
Okres Chrudim

Cena 2 490,00 Kč

Text inzerátu

RC model kvadrokoptéry Originál SYMA X5C s HD kamerou, ochranou vrtulí, režim pro začátečníka a pokročilé. Velikost 38cm.

Syma X5C je nejnovější model RC kvadrokoptéry střední velikosti. RC model je dodáván s 2Mpix kamerou s režimem videa či zaznamenávání fotografii. Model je díky 6-axis gyru velmi stabilní a je vhodný i pro začátečníka. Levým tlačítkem můžete zvolit režim L - nízká rychlost nebo H- vysoká rychlost pro pokročilé. X5C je krásně dvoubarevně osvětlen, létat tedy můžete i v noci, také je velmi dobře poznat jakým směrem letíte. Těšit se také můžete na vysokou odolnost, model je vybaven elegantním krytím vrtulí. Kvalita videa je vzhledem k ceně velmi dobrá. Balení obsahuje také 2GB SD kartu a USB čtečku karet, takže se v podstatě dostanete vše, co potřebujete k letu. Stačí dokoupit 4ks AA baterie.

Originální výrobek.
Web: http://rckane.cz/116-rc-kvadrokoptery

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Originál dron amewi amx-51 kamera - mód 1 a 2
Zvýhodněná sada - 2x roboman pro děti »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).