Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej rodinného domu ve smiřicích


Vložil(a) Radek Měsíček
Datum zveřejnění 29.4.2011 12:46
Kontaktní telefon 602881829
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Hradec Králové

Cena 1 790 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme k prodeji dvoupodlažní rodinný dům v obci Smiřice. Zastavěná plocha 170 m2 a výměra pozemku je cca 700 m2. Možnost rozdělení na dvě bytové jednotky.

Dispozice: Vchod uprostřed domu. Na proti pokoj, po pravé straně se nachází koupelna a vedle ní kuchyň.V patře se nacházejí dva pokoje, kuchyň a koupelna. V obou koupelnách je toaleta. Dům je zvětší části po rekonstrukci (topení, elektřina, střecha, rozvody vody, hydroizolace). Další náklady včetně platových oken jsou cca 300 000 Kč na celý dům. Možnost prodat jako dvougenerační dům. Možnost přikoupení cca 5 000 m2 za velice výhodnou cenu. Cena je uvedena včetně provize pro RK. Při rychlém jednání sleva.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodej luxusneho rd v zbraslavy
Prodám vilu praha 6 Vokovice 14500000 »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).