Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Velmi pěkný řadový dům 5+1 z r. 1996 v hk-svobodných dvorech


Vložil(a) Petra Veličková
Datum zveřejnění 20.2.2011 23:09
Kontaktní telefon 776744777
Kontaktní e-mail admin.velickova@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Hradec Králové

Cena 4 899 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízím k prodeji velmi zajímavě řešený řadový dům s výrazným členěním parteru i střešní části domu v Hradci Králové ve Svobodných Dvorech.

Dům je dispozičně řešený jako 5+1, je zděný, třípodlažní a náleží k němu garáž s možností parkování i před domem, zasklená zimní zahrada a menší venkovní zahrada. Je vybaven centrálním vysavačem. Kolaudace proběhla v roce 1996 a od té doby je o dům dobře pečováno. Před dvěmi lety proběhla výměna původních eurooken za kvalitnější plastová a výstavba zimní zahrady.
Dispozice: vstupní chodba s vestavěnými skříněmi, menší koupelna s přípojkou na pračku a s boilerem, druhá menší chodba s vstupem do kuchyně a prostorného obývacího pokoje s krbem, zimní zahrada, vstup na terasu, upravovaná zahrada. 2.NP: dětský pokoj, koupelna se sprchovými koutem i vanou a 2 umyvadly, WC, chodba s vestavěnými skříněmi, prostorná ložnice s balkonem a dětský pokoj s balkonem, vstup do 3.NP, kde se nachází obrovský půdní pokoj.
Sítě: elektřina, ÚT elektrické, ohřev boilerem, vodovod, kanalizace, internet, satelit.
Občanská vybavenost: škola, školka, dobré spojení MHD do centra Hradce Králové, restaurace, lékař - vše v blízkém okolí.
Pěkné příjemné prostředí.
Dům lze upravit i jako dvougenerační, popř. využít i pro podnikání.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Pronájem novostavby rd okr. blansko
Prodej zděné novostavby 3+kk ve chvojenci »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).