Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej řadového domu


Vložil(a) Nataliya Morkes
Datum zveřejnění 23.4.2019 15:50
Kontaktní telefon 775370880
Kontaktní e-mail nataliya.morkes@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Praha-západ

Cena 6 200 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme prodej cihlového řadového domů o dispozici 3+KK na okraji Prahy v obci Horoměřice. Jedná se o dvoupatrový řadový dům v klidné lokalitě blízko přírody.
V přízemí se nachází předsíň, samostatná toaleta a velký obývací pokoj se vstupem do zahrady s terasou. Ve druhém patře se nachází dvě samostatné ložnice a prostorná koupelna s vanou a toaletou. Celková podlahová plocha domu je 89 m2, plocha zahrádek je 43m2. Domu patří parkovací stání před domem o velikosti 12m2.
Dům je vkusně zařízen novým nábytkem včetně kuchyňské linky se spotřebiči. Má plastová okna, plovoucí podlahy a internetové připojení. Poplatky cca 3.200,-/měs. Výborné dopravní spojení autem i MHD: metro Dejvická jen 15min autobusem. Veškerá občanská vybavenost v okolí: školy, školky, obchody atd.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodej rd v kutné hoře
Vila v chorvatsku s přístavištěm »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).