Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej nízkoenergetického rd, křenice u říčan


Vložil(a) Dominika Blatná
Datum zveřejnění 16.11.2010 15:43
Kontaktní telefon 775718131
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Praha-východ

Cena 9 200 000,00 Kč

Text inzerátu

Prodáme nízkoenergetický RD 7+1, v obci Křenice nedaleko Říčan. Jde o dvoupodplažní nízkoenergetický rodinný dům s užitnou plochou 400m2 na parcele o rozloze 1008m2, kolaudovaný v r.2008.

Dispozice : . V přízemí se nachází obývací pokoj s přímým výstupem na terasu a následně na zahradu s bazénem. Obývací pokoj je propojen s prostornou kuchyní, ve které je na míru zhotovená kuchyňská linka (odstín jabloně) s vestavěnými spotřebiči (sklokeramická deska, parní trouba, digestoř, nerez. dřez,myčka). V 1.NP je dále umístěna velká pracovna, technická místnost, koupelna a samostatné WC. V koupelně je umístěn luxusní sprchový kout (masáže,ozónová terapie,parní sauna,radio) a rohová infra sauna. Ve 2.NP jsou umístěny 3 obytné místnosti, šatna, 2x koupelna s WC.Všechny místnosti mají střešní okna se stínícími roletami. Další relaxační zónou domu je exkluzivní koupelna s egyptskými motivy, ručně pálenou dlažbou a obklady a rohovou vanou. Dům je dále vybaven intercomem, datovými rozvody, alarmem a bezpečnostními roletami.Snad největší výhodou tohoto domu je velmi ekonomický provoz-dům je vytápěn tepelným čerpadlem. Roční náklady na vytápění jsou cca 17 000,- .

Cena nemivitosti 9 200 000 je včetně provize a pravních služeb.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodej novostaveb, dvojdomky boršov nad vltavou
Rodinný dům s pozemky určenými pro výstavbu »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).