Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej rodinného domu v obci měník


Vložil(a) Martin Chour
Datum zveřejnění 12.11.2010 10:08
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Hradec Králové

Cena 1 120 000,00 Kč

Text inzerátu


Nabízíme k prodeji dvoupodlaždní rodinný dům v obci Měník. Zastavěná plocha je 120 m2 a výměra pozemku cca 2000 m2. Na zahradě u domu se nechází chlév.

Dispozice: Vstupní chodba, velká hala ze které je vstup do nově předělané koupelny s vanou, dále samostatné wc. Vstup do jednoho průchozího obývacího pokoje a ložnice. Z haly dále vstup do průchozí kuchyně a z ní do další ložnice. Spodní část domu dispozičně odpovídá 3+1. Z haly vede schodiště na půdu, ta je připravena k přestavbě na 3 pokoje a nebo 2 pokoje s koupelnou. K domu náleží komora a balkon. Okna jsou nová, plastová. Podlahy - beton, dlažba, lino. Elektro - 230 V. Topení kamna na dřevo a uhlí. Dům je cihlový, v dobrém stavu, rok výstavby je 1969. Vzdálenost od větších měst - cca 4 km od Nového Bydžova. Veškerá občanská vybavenost v okolí. Více informací v RK.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Kutná hora - prodej řadového rd na žižkově
Rodinný dům úsov »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).