Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej rodinného domu, borohrádek


Vložil(a) Andrea Mayerová
Datum zveřejnění 6.10.2010 11:43
Kontaktní telefon 739673394
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Rychnov nad Kněžnou

Cena 2 100 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme k prodeji zděný, dvougenerační rodinný dům se zahradou v obci Borohrádek. Celková plocha pozemku je 470 m2. Pozemek je oplocen, stojí na něm dřevěná kůlna. Veškerá občanská vybavensot je v okolí - škola, školka, lékař, pošta, hřiště přímo v obci. Jedná se o klidné bydlení. Vzdálenost od větších měst: cca 16 km od Rychnova nad Kněžnou a cca 10 km od Kostelce nad Orlicí.

Dispozice: V prvním patře 3+1 a garáž, ve druhém patře 4+kk s terasou. Vytápění - v prvním patře kotel na tuhá paliva a ve druhém patře kamna na tuhá paliva. Ohřev vody - průtokové ohřívače. K dispozici městská voda a kanalizace. Střecha - sedlová. Příjezdová komunikace k domu je zpevněná. Zahrada je rovinatá. Přípojka plynu je na hranici pozemku a elektro - 220V, 380V v domě.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodej rezidenčního domu v praze na hradčanech
Domek mlýnské struhadlo 195.000kč »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).