Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej rodinného domku


Vložil(a) Zdeněk Knap
Datum zveřejnění 21.6.2016 09:57
Kontaktní telefon 608484767
Kontaktní e-mail cchi@email.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Praha-východ

Cena 8 100 000,00 Kč

Text inzerátu

Dům k prodeji Mnichovice Praha -Východ.
6+1 nabízí bydlení s vysokými nároky na prostor a komfort, 3 nadzemní podlaží, součástí domu je i krytý bazén(velikost 8x4m) + odpočinková část. V přízemí je prostorná kuchyně, obývací pokoj, příslušenství a 1 pracovna. V patře jsou 3 pokoje, každý vlastní samostatné sociální zařízení (3x WC+sprch). Další patro je místnost pro relaxaci (odpočinek) ve tvaru pyramidy. K domu patří vinný sklep (sklep pro uložení ovoce) velikost 3x4m. Kolaudace proběhla v roce 2014. Vytápění je podlahové, napojené na tepelné čerpalo s vrty. Domek je vhodný pro další komerční využití, pronájem, ve spodní části možnost provozovny. Bazén je také výborně využitelný: lze využívat jako bazén+ možnost zakrytí bazénu výsuvnou podlahou. Ohřev bazénové vody solární panel. Součástí bazénové místnosti, je WC+ sprcha+technická místnost.
Cca 350m od krásného sportovního zařízení www.sibenicnyvrch.cz
Plocha zastavěná: 187m2
Užitná plocha: 226 m2
Plocha pozemku: 642 m2
Parkování: ANO 2 vozidla
Garáž: NE
Voda: Místní zdroj, Dálkový vodovod
Topení: Tepelné čerpadlo
Plyn: Plynovod
Odpad: Veřejná kanalizace,
Elektřina: 230V, 400V
Doprava: Vlak, Dálnice
V obci je kompletní vybavenost ZŠ, MŠ, pošta, obchody i služby, ideální je spojení do Prahy po D1 nebo vlakem, případně autobusy PID.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Koupíme rd
Hotové stavební projekty rodinných domů »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).