Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej rodinného domu s velkým pozemkem v habřině u hradce k


Vložil(a) Daniela Sádecká
Datum zveřejnění 3.8.2010 15:44
Kontaktní telefon 737600500
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Hradec Králové

Cena 1 100 000,00 Kč

Text inzerátu

Prodej rodinného zděného domu nedaleko Hradce Králové v obci Habřina. Jedná se o samostatně stojící dům se sedlovou střechou o užitné ploše 120 m2 a celková výměra pozemku je 1450 m2. Sítě - elektřina 230/400V, pitná voda - ze studny i obecní vodovod, plyn na hranici pozemku, odpad do vlastního septiku, topení tuhými palivy.

Dispozice: V hlavní části domu je obytná kuchyň, obývací pokoj, ložnice, WC, koupelna, technická místnost. K domu dále náleží prostorná garáž s dílnou. Z chodby domu je přístup na velkou půdu s možností přístavby. Dům je volný ihned, vhodné jako rekreační bydlení nebo vhodná investice. V ceně není uvedena provize RK. Doporučujeme prohlídku!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodáme vilku v obci sehradice 5+1
Prodej rodinného domu v obce opatovice nad labem část obce p »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).