Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej rodinného domu v obce opatovice nad labem část obce p


Vložil(a) Daniela Sádecká
Datum zveřejnění 2.8.2010 12:58
Kontaktní telefon 737600500
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Hradec Králové

Cena 2 650 000,00 Kč

Text inzerátu

Prodej rodinného domu s pozemkem 745m2, členitého půdorysu, s plochou střechou v obci Opatovice nad Labem část obce Pohřebačka mezi krajskými městy Hradec Králové a Pardubicemi.

Rodinný dům zahájen výstavbou v r.1988, v r.2008 provedena nově přípojka u ÚT z Opatovic vč.rozvodů, radiátorů a kotle, el.boileru, nově kuchyňská linka, v roce 2004 výměna na plastová okna. Dispozice domu 1p.p.-schodiště, 1xtechnická místnost, 1.n.p.-schodišťová hala, chodba, 3x pokoj, chodbička, WC, koupelna, kotelna s dílnou, 2 x denní místnost, posilovna, sklad, garáž 2.n.p (podkroví)- schodišťová hala, chodba, obývací pokoj s krbem, koupelna, WC, kuchyně, 3xpokoj, venkovní terasa. Dle kolaudačního rozhodnutí se jedná o RD s nebyt.prostory avšak objekt je užíván pouze k bydlení. Velice výhodná investice. Doporučujeme prohlídku!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodej rodinného domu s velkým pozemkem v habřině u hradce k
Luxusní rd 8+2+3 koupelny+2 toalety - andělská hora »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).