Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej rodinných domů na klíč od 830 000 kč včetně zd a dph


Vložil(a) Retail House
Datum zveřejnění 5.10.2015 11:13
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.pegas@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Praha 3

Cena 830 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme Vám výstavbu nízkoenergetických rodinných domů na celém území ČR bez navýšení cen za dopravu a ubytování dělníků. Domy nabízíme v provedení dřevostavby, Two by Four, tedy konstrukce přímo na stavbě, šířka stěny včetně zateplení 31 cm splňuje status nízkoenergetického domu, dále nabízíme výstavbu ve zděném provedení Porotherm, Ytong a Porfix. Konečná cena domu dle výběru stavebního materiálu.

Ceny našich domů jsou uvedeny včetně DPH a základové desky v provedení standard na klíč. Mimo staveb na klíč realizuje naše firma i stavby na dokončení. Ceny našich domů jsou stanoveny tak, aby byly zajímavé pro zájemce o výstavbu. Domy jsou prováděny ve velice kvalitním provedení a standardech.

Objednejte si prohlídku v našem vzorovém domě Pegas v Chlumci nad Cidlinou, kde se dozvíte potřebné informace o možnosti výstavby Vašeho rodinného domu. Dům Pegas je nejprodávanějším domem z naší nabídky vlastních projektů o užitné ploše 89 m2 a dispozici 5+kk, jehož cena je 1 570 000 Kč na klíč včetně základové desky a DPH.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Hotové stavební projekty rodinných domů levně
Prodej rd 3+1, brumov u lomnice, na splátky »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).