Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Krásný dům s restaurací švejk - loket


Vložil(a) BLUESTARS
Datum zveřejnění 21.7.2010 18:15
Kontaktní telefon
Kontaktní e-mail centrala@bluestars-reality.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Karlovy Vary

Cena 11 299 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme Vám krásný dům ve městě Loket, které vzniklo kolem roku 1240 za vlády krále Václava I. Uvedený dům, který se nachází na pěší zóně v centru města pod hradem, byl postaven asi před 100 lety a od roku 2005 je zde provozována stylová restaurace Švejk. V těsném sousedství je Černá věž s expozicí útrpného práva, která patřila do areálu tzv. dolního hradu, který střežil přístup do hradu. Vstup do věže potvrzuje její obranný charakter. Hlavní vchod do domu a restaurace je z ulice T.G.Masaryka. V přízemí se nachází samotná restaurace, která je zařízena podle fraschingového projektu, dřevěná podlaha, bar s mramorovou deskou, speciální výčepní pult ( imitace 60 let), stoly + židle Švejk + lavice, měděná svítidla, vchod do domu a restaurace rovněž v dřevěném obložení, stejně jako celá restaurace. V přízemí jsou dále toalety pro dámy a pány a vchod na schodiště do 1. NP. Zde se nachází bytová jednotka se 3 pokoji, koupelnou, toaletou, šatnou a pracovnou. Ve 2. NP se nachází půda, kde v současné době probíhá rekonstrukce podlahy a zateplení. V 1. PP se nachází restaurační kuchyně, restaurační jídelní výtah do 120 kg, sklad nápojů, piva, potravin, toaleta a sprcha pro zaměstnance, šatna a vchod na zahradu. Ve 2. PP je restaurační lapol a nový kombinovaný kotel s velkokapacitným bojlerem. V ceně je také projekt na penzion, kde v 1. NP bude bytová jednotka se 3 pokoji a vlastním sociálním zařízením a ve 2. NP bude vybudována bytová jednotka o dispozici 2+1 a nebo hostel. Dále je v ceně je kompletní zařízení restaurace, kuchyně, letní předzahrádka v masívním zařízení, 2 markýzy, za domem dokoupená zahrada ( jedná se o terasovitou zahradu ), kompletní projekt na dřevěnou pavlač s východem i na zahradu.
Dům je z jedné strany 4 patrový, ze strany T.G.Masaryka 2 patrový. Restaurace má velmi dobré jméno, převažuje zahraniční klientela a kuchyň je založena na českém jídle , čerstvých rybách a minutkové kuchyni. Velmi zajímavá nabídka a proto neváhejte.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Rodinný pension v obci horní žďár
Rd - stráž nad ohří »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).