Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej rodinných domů včetně pozemků dražovice


Vložil(a) Martin Chour
Datum zveřejnění 21.11.2014 16:21
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Vyškov

Cena 1 274 900,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme Vám výstavbu nízkoenergetických rodinných domů na stavebních parcelách o výměrách od 609-1004 m2 v obci Dražovice, okr. Vyškov. Pozemky jsou zasíťovány. Obec Dražovice s 820 obyvateli leží uprostřed pomyslného trojúhelníku, jehož vrcholy přestavují tři moravská města – Vyškov, Bučovice a Slavkov. Výhodou této lokality je klid vesnice, která má ovšem širokou občanskou vybavenost a je vzdálena od Brna i Vyškova cca 10 -20 min. jízdy autem.

Domy nabízíme v provedení dřevostavby, Two by Four,tedy konstrukce přímo na stavbě. Šířka stěny včetně zateplení 31 cm splňuje status nízkoenergetického domu, dále ve zděném provedení Porotherm, Ytong a Porfix. Konečná cena domu dle výběru stavebního materiálu. Kompletní technické parametry najdete na našich stránkách v sekci dokumenty. Realizace domu od čtyř měsíců od započetí stavby. Vyřídíme za Vás kompletní financování domu, ale i pozemku dle Vašeho výběru, našim hypotéčním poradcem. Velmi pěkné a moderní bydlení. Výstavbu nabízíme i ve variantě na dokončení. Uvedené ceny našich domů jsou na klíč v provedení standard, včetně základové desky a DPH. V ceně není zahrnuta projektová dokumentace. Rodinné domy je možno stavět na jakémkoliv pozemku na území České republiky. Uvedená cena začíná od nejmenšího pozemku a nejlevnějšího domu.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Eko-domky.cz - domy na klíč
Levný zděný dům - stavba na klíč 1 899.0000kč »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).