Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Levný zděný dům - stavba na klíč 1 899.0000kč


Vložil(a) Jan Janata
Datum zveřejnění 20.11.2014 10:04
Kontaktní telefon 605985473
Kontaktní e-mail levnydum@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Benešov

Cena 1 899 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme podkrovní rodinný dům klasického vzhledu PERS 27. Jde dvoupodlažní podkrovní nepodsklepený rodinný dům určený pro požadavky čtyřčlenné rodiny tak, aby využití zastavěné plochy bylo co největší a zároveň aby dispozice domu umožňovala všem obyvatelům příjemné a pohodlné bydlení.
Konstrukčně je dům navržen jako klasická zděná stavba s obvodovými nosnými stěnami, na kterých jsou uloženy vaznice pro uložení střešních krokví. Zateplená kontaktní fasáda tl. 20cm s keramickým obkladem zaručuje výborné tepelně-izolační hodnoty. Zvýšená pozednice umožňuje využití prostoru v podkroví. Izolační trojskla, komínové těleso.
Základní údaje:
- zastavěná plocha: 74m2,
- obytná plocha 1.NP: 56,5m2,
- obytná plocha 2.NP: 56,3m2,
- obestavěný prostor: 433m3,
- výška v hřebeni: 7,7m.
Výstavbu provádíme ve Středočeském kraji. Cena vč. projektové dokumentace, základové desky a DPH. Na požádání zašleme studii RD. Bližší info na www.levny-dum.eu

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodej rodinných domů včetně pozemků dražovice
Prostorný rodinný dům se zahradou ohnišov dobruška »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).