Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Novostavba rodinného domu


Vložil(a) Petra Veličková
Datum zveřejnění 12.7.2010 20:54
Kontaktní telefon 776744777
Kontaktní e-mail admin.velickova@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Náchod

Cena 2 300 000,00 Kč

Text inzerátu

Prodám novostavbu dvoupodlažního rodinného domu těsně před dokončením v Šonově-Provodově u Nového Města nad Metují. Dům lze využívat i jako dvougenerační, protože zadní část domu má samostatný vchod, nebo upravit jako jednogenerační dle vlastního uvážení. Dům o zastavěné ploše 109 m2 je nepodsklepený, nachází se na pozemku o výměře cca 748 m2. Užitná plocha domu činí cca 165 m2. Dům se nachází ve velmi pěkném místě s výbornou dostupností do okolních měst, v blízkosti naleznete vodní nádrž Rozkoš, Náchod cca 5 km, Nové Město nad Metují cca 4 km, Česká Skalice cca 7 km.
Dům je napojený na inženýrské sítě (kanalizace, vodovod, elektřina). Použitá střešní krytina jsou pálené tašky Bramac. Bližší Info v RK. Tel. 776 744 777. Uvedená cena je k jednání.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Rodinné sídlo - loket - údolí
Novostavba dvougenerační rodinné vily 8+2kk u hradce králové »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).