Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej zrekonstruované plně vybavené chalupy na třeboňsku


Vložil(a) Pavel Laštovka
Datum zveřejnění 13.9.2014 16:57
Kontaktní telefon 608845100
Kontaktní e-mail pavelpreciatelli@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Jindřichův Hradec

Cena 4 200 000,00 Kč

Text inzerátu

Dovoluji si nabídnou venkovské stavení plně vybavené po kompletní rekonstrukci v obci Rapšach nedaleko Rakouských hranic.
Nemovitost se nachází v centrální části obce v upravené zahradě o velikosti 1.177 m2 se dvěma branami.
V roce 2000 a 2001 proběhla kompletní renovace objektu podlahy, stropy, střecha, okna, dveře, voda, topení, odpady, napojení na sítě, prakticky vše nové.
Vstupními dveřmi vcházíme do chodby se vstupy do pokoje, koupelny, samostatného WC, obytné kuchyně a dále do komory a kotelny, chodba je prakticky páteří celého domu. Obytná kuchyně o velikosti 37 m2 s přímým vstupem na terasu je vybavena kuchyňskou linkou vč. spotřebičů, dubovým sezením a vším ostatním. Kuchyně má dva vstupy do ložnic (19 a 17 m2) s veškerým vybavením.
Další pokoj 25 m2 s okny na sever byl vznikl spojením dvou místností. Koupelna o velikosti 7 m2 se sprchou, WC a pračkou.
Chodbou můžeme projít do kotelny 17m2, skladu 9m2 a garáže 50m2. Vše je navzájem propojené s domem. Při nevyužití garáže lze po upravě získat další pokoje. Celková plocha je 210 m2.
Tepelně izolované podlahy v celém domě jsou pokryty dlažbou, okna dřevěná, dveře dub, střechy Meinl, okapy titanzinek, voda plast, odpady, el. rozvody měď, nové omítky, izolace stropů, odvětrávané podlahy, hydroizolace, dřevo zplyňující kotel, plynový turbo kotel, radiátory. Dům je napojen na veškeré sítě vodovod, kanalizace, el. vlastní studna. Chalupa je vybavena stylovým originálním nábytkem a doplňky. Chalupa je nabízena plně vybavena od příborů, talířů. dekorací až po sekačku na trávu a všeho pro dům.
Jsem jediným vlastníkem a nepřeji si spolupráci s RK !

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodej rd s penzionem port
Jedinečná příležitost rd v chlumci nad cidlinou »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).