Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej mobilních domů včetně pozemků trutnov-nové dvory


Vložil(a) Chour Martin
Datum zveřejnění 21.5.2014 16:53
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail info@globe-house.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Trutnov

Cena 1 906 090,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme Vám výstavbu nízkoenergetických mobilních domů na stavebních parcelách o výměrách od 1491-2451m2 Trutnov v lokalitě Nové Dvory. Pozemky jsou zasíťovány. Velmi atraktivní lokalita je celoročně dobře dostupná .V okolí lesy, louky, restaurace.

Domy Globe House budou dodávány do 3 měsíců po objednání . Kompletní technické parametry najdete na našich stránkách v sekci skladba domu. Vyřídíme za Vás kompletní financování domu, ale i pozemku dle Vašeho výběru, našim hypotéčním poradcem. Velmi pěkné a moderní bydlení. Uvedené ceny našich mobilních domů jsou na klíč včetně DPH, v provedení standard. V ceně není zahrnuta projektová dokumentace, vruty a patky. Mobilní domy je možno stavět na jakémkoliv pozemku na území České republiky. Uvedená cena začíná od nejmenšího pozemku a nejlevnějšího domu. Doporučujeme!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodej rodinného domu 3+1 s pozemkem 1600 m2
Prodej mobilních domů včetně pozemků havířov okr. karviná »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).