Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


R.d oskar 53m2, 3+kk, 1 200 000,-kč


Vložil(a) Martin Chour
Datum zveřejnění 16.1.2014 16:29
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Praha 1

Cena 1 200 000,00 Kč

Text inzerátu

Obchodní a developerská společnost Retail House Vám nabízí k výstavbě nízkoenergetický rodinný dům Oskar, bungalov o celkové výměře 53,15 m2 a dispozici 3+kk. Jedná se o další dům z naší nabídky vlastních domů ve velice příznivé ceně 1 200 000,- Kč na klíč, včetně základové desky a DPH. Tento dům nabízíme se střechou sedlovou. K užitné ploše lze připočítat plochu zastřešené terasy 8,7 m2.
Domy nabízíme v provedení dřevostavby, Two by Four,tedy konstrukce přímo na stavbě. Šířka stěny včetně zateplení 31 cm splňuje status nízkoenergetického domu. Kompletní technické parametry najdete na našich stránkách v sekci dokumenty. Bungalov Big Smart splní očekávání i pro náročné zákazníky. Vyřídíme za Vás kompletní financování domu, ale i pozemku dle Vašeho výběru našim hypotéčním poradcem. Velmi pěkné a moderní bydlení.Domy nabízíme v provedení dřevostavby, Two by Four,tedy konstrukce přímo na stavbě. Šířka stěny včetně zateplení 31 cm splňuje status nízkoenergetického domu, dále ve zděném provedení Porotherm, Ytong a Porfix. Konečná cena domu dle výběru stavebního materiálu. Kompletní technické parametry najdete na našich stránkách v sekci dokumenty. Rodinný dům splní očekávání i pro náročné zákazníky. Realizace domu od čtyř měsíců od započetí stavby. Vyřídíme za Vás kompletní financování domu, ale i pozemku dle Vašeho výběru našim hypotéčním poradcem.Velmi pěkné a moderní bydlení. Doporučujeme! Výstavbu nabízíme i ve variantě na dokončení

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Bungalov na klíč - ametyst 095 v ceně do 2 mil.
Rodinný dům 7+1 chrustenice »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).