Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Nejlevnější zděné víkendové domy anns 16 a luks 16


Vložil(a) Jan Janata
Datum zveřejnění 3.1.2014 14:29
Kontaktní telefon 605985473
Kontaktní e-mail levnydum@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Praha-východ

Cena 849 000,00 Kč

Text inzerátu

Ve spolupráci s projekční kanceláří Ing.Petra Soukupa, Dobřany www.projekty-3d-vizualizace.estranky.cz Vám nabízíme stavbu malometrážních víkendových domů ANNS 16 a LUKS 16 tzv. na klíč.
Jedná se o malometrážní domky 2+kk pro rekreaci, nebo bydlení s bezbariérovým přístupem. Svoji konstrukcí vyhovují nejpřísnějším energetickým požadavkům pro současné novostavby.
Domy ANNS 16 a LUKS 16 vynikají vlastnostmi, které jsou v dnešní době nejdůležitější-tedy nízkou pořizovací cenou ve spojení s kvalitní konstrukcí a především nízkými náklady na provoz domácnosti. Nosné zdivo navrženo jako 20+20cm-tedy v nízkoenergetickém standardu.

Domy ANNS 16 a LUKS 16 vyplňují požadavky kategorie našich spoluobčanů v důchodovém věku, kteří např. přenechávají městský byt svým dětem a odcházejí za klidem přírody, nebo mladší generaci, která si buduje víkendové místo pro trávení volného času.

Domek ANNS 16 je navržen jako klasický RD se sedlovou střechou a doufáme, že osloví zejména ty kterým už dosluhují rekreační dřevostavby a chtějí je nahradit moderní stavbou s klasickým vzhledem.
Dům LUKS 16 je moderního pojetí pro ty, kteří se chtějí odlišit od ostatních.

Domy ANNS 16 a LUKS 16 je možné realizovat v klasickém provedení jako zděnou stavbu se zateplenou fasádou, popř. dřevěným obkladem, nebo dřevostavbu.

Cena domu ANNS 16 je 849.000Kč vč. základové desky a DPH. Cena domu LUKS 16 je 949.000Kč vč. základové desky a DPH.

Další informace naleznete na našem webu věnovaném stavbě levných domů www.levny-dum.eu, kde je možné získat architektonickou studii.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Rodinný dům 7+1 chrustenice
Prodej domu v jižních čechách na polosamotě »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).