Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej novostavby rodinného domu 5+kk v horních ředicích


Vložil(a) Petra Veličková
Datum zveřejnění 4.11.2013 18:33
Kontaktní telefon 776744777
Kontaktní e-mail admin.velickova@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Pardubice

Cena 2 990 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme k prodeji prostornou zděnou novostavbu rodinného domu, nyní řešenou jako 5+1 s krytým parkovacím stáním v malebné obci Horní Ředice. Samotná obec nabízí veškerou občanskou vybavenost a jedná se o velmi pěkné místo pro žití s bohatým programem pořádaným obcí. Vzdálenost do Holic 2 km, do Hradce Králové cca 15 km, do Pardubic cca 12 km. Dům lze rozdělit na 2 bytové jednotky, s 2 samostatnými vchody. Byl kolaudovaný v roce 2006, a při stavbě se rovnou provedla příprava pro rekuperaci, centrální vysavač, klimatizaci a další komfortní prvky.

Za domem je rozestavěná sauna s přípravou pro bazén, základová deska pro další garáž.

Dispozice: vstupní chodba, kuchyň s vestavěnými spotřebiči a jídelní hala s krbem a vstupem na zahradu, obývací pokoj, samost. WC, koupelna s vanou i sprchovým koutem, v patře 4 pokoje, prostorná terasa, balkon, nedokončená 2 koupelna, WC. Z boční strany domu je technická místnost.

Sítě: elektřina 220/380 V, plyn na hranici pozemku, topení elektrokotlem s rozvody do radiátorů + podlahové vytápění ve spodním patře, 2 krby (obývací pokoj a jídelní místnost - příprava pro výměník), boiler, rozvody pro rekuperaci, klimatizaci, internet, centrální vysavač.

V případě zájmu Vám poradíme s financováním Vám na míru.

Vyřizuje makléř: Petra Veličková mob: 776 744 777, mail: info@reality-velickova.cz.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Rodinný dům eden 97m2,4+kk,1 540 000,-
Rodinný dům pegas exlusive xxl plus,135m2,5+kk+g,2 330 000,- »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).