Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej rodinných domů včetně pozemků horní tošanovice


Vložil(a) Martin Chour
Datum zveřejnění 9.8.2013 14:09
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.house@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Frýdek-Místek

Cena 1 293 260,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme Vám výstavbu nízkoenergetických rodinných domů na stavebních parcelách o výměrách o 918-1557 m2 v obci Horní Tošanovice okr.Frýdek Místek.Pozemky jsou zasíťované.Výborná dopravní dostupnost (cca 1 km od sjezdu z dálnice Frýdek-Místek - Český Těšín) do okolních měst (Frýdek-Místek, Třinec, Český Těšín, Havířov, Ostrava).Pozemky se nacházejí v krásné oblasti podhůří Beskyd.

Domy nabízíme v provedení dřevostavby, Two by Four,tedy konstrukce přímo na stavbě. Šířka stěny včetně zateplení 31 cm splňuje status nízkoenergetického domu, dále ve zděném provedení Porotherm, Ytong a Porfix. Konečná cena domu dle výběru stavebního materiálu. Kompletní technické parametry najdete na našich stránkách v sekci dokumenty. Realizace domu od čtyř měsíců od započetí stavby. Vyřídíme za Vás kompletní financování domu, ale i pozemku dle Vašeho výběru, našim hypotéčním poradcem. Velmi pěkné a moderní bydlení. Výstavbu nabízíme i ve variantě na dokončení. Uvedené ceny našich domů jsou na klíč v provedení standard, včetně základové desky a DPH a začínají od 770 000,-Kč. V ceně není zahrnuta projektová dokumentace. Rodinné domy je možno stavět na jakémkoliv pozemku na území České republiky. Uvedená cena začíná od nejmenšího pozemku a nejlevnějšího domu. Doporučujeme.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Rodinný dům pegas gold, 5+kk, 89 m2, 1 550 000 ,-
Pronájem bytu 3+1/b, dr.zikmunda wintra, praha 6 - bubeneč »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).