Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej novostavby pěkného řadového domku 5+kk v hradci král.


Vložil(a) Petra Veličková
Datum zveřejnění 26.7.2013 00:55
Kontaktní telefon 776744777
Kontaktní e-mail admin.velickova@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Hradec Králové

Cena 5 500 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme k prodeji velmi pěkný řadový rodinný dům - novostavbu, o velikosti 5+kk v Hradci Králové - Kuklenách v nové vilové čtvrti. Dům je kompletně dokončen a čeká na své první obyvatele - dosud nebyl obýván. Je v perfektním stavu, ačkoliv je menší, nabízí novým majitelům řadu výhod, včetně 2 parkovacích stání ( z nichž jedno je kryté, připravené pro úpravu na garáž), klimatizaci v prostorách instalovanou, již zabudovanou kuchyňskou linku se spotřebiči Bosch apod. Po domluvě lze odkoupit i část zcela nového vybavení, které bylo pro dům připraveno. Díky celkové výměře pozemku 196 m2 lze využít menší, nenáročné zahrady v naprostém soukromí. Užitná plocha domu činí 110 m2. K domu náleží poměrně prostorný sklad.

Dispozice: venkovní sklad, 1.Np: vstupní chodba, komora, šatna, koupelna s WC a sprchou, obývací pokoj s kuchyňským koutem, vstup na terasu a zahradu, schodiště do 1.NP, 2.NP, 4 menší pokojíky, koupelna s vanou, komora.

Sítě: elektřina (topení elektrickým kotlem, ohřev vody boilerem), internet, klimatizace, vodovod městský, kanalizace.

V okolí naleznete kompletní občanskou vybavenost, jedná se o pěknou, upravenou, klidovou lokalitu v blízkosti centra Hradce Králové. Škola, školka, lékař, MHD i obchodu v blízkosti.

Vyřizuje makléř: Petra Veličková, mob: 776 744 777.

Nemáte dosud vyřešeno financování? obraťte se na nás, rádi s Vámi prokonzultujeme Vaše možnosti a pokusíme se pro Vás najít nejlevnější řešení.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Aukce vily z majetku mč praha 10
Rodinný dům 3+1 »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).