Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Rodinný dům pegas pasiv, 94 m2, 5+kk, 1 790 000,-


Vložil(a) Martin Chour
Datum zveřejnění 17.1.2013 16:10
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.house@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Hradec Králové

Cena 1 790 000,00 Kč

Text inzerátu

Naše společnost Retail House Vám nabízí k výstavbě nízkoenergetický rodinný dům Pegas Pasiv, který je novým typem rodinného domu o celkové výměře 94 m2 a dispozici 5+kk. Tento dům nabízí prolnutí vysokého komfortu bydlení, pohodlí příjemně ladícího prostředí, při minimální spotřebě energie. Je určen pro rovinatý popřípadě mírně svažitý terén. Jedná se o dům z naší nabídky vlastních domů v pasivním standardu ve velice příznivé ceně 1 790 000,-Kč na klíč, včetně základové desky a DPH. Tento vzorový dům je navržen dle osazení stavby vůči světovým stranám (štít bez oken na sever) a dle průměrných klimatických podmínek v České republice.
Celý dům je větrán a vytápěn navrženou rovnotlakou větrací jednotkou s rekuperací vzduchu DUPLEX RB4-EC650/350, proto roční spotřeba je maximálně 18 kWh/m 2 vytápěné plochy, což u tohoto domu dělá 1692 kWh. Celková vypočtená tepelná ztráta objektu je 1,7kW. To znamená, že ušetříte až 90% nákladů na vytápění. Výpočet PD je proveden podle metodiky TNI.

Domy nabízíme v provedení dřevostavby, Two by Four, tedy konstrukce přímo na stavbě. Šířka stěny včetně zateplení 38 cm splňuje status nízkoenergetického domu. Kompletní technické parametry najdete na našich stránkách v sekci dokumenty. Rodinný dům splní očekávání i pro náročné zákazníky, kteří sní o vlastním bydlení s minimálními provozními náklady. Realizace domu je do čtyř měsíců od započetí stavby. Vyřídíme za Vás kompletní financování domu, ale i pozemku dle Vašeho výběru našim hypotéčním poradcem. Jedná se o velmi pěkné a moderní bydlení.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Nabízím rodinný dům 4+1 jevišovka okr. břeclav
Rodinný dům pegas exclusive, 89 m2, 5+kk, 1 470 000,- »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).