Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Developerský projekt pegas city


Vložil(a) Martin Chour
Datum zveřejnění 3.1.2013 16:49
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.house@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Mělník

Cena 3 500 000,00 Kč

Text inzerátu

Naše společnost Retail House pro Vás připravila developerský projekt Pegas City v obci Obříství okr. Mělník, kde najdete nabídku příjemného bydlení na 45 pozemcích o výměrách 800-1000 m2, které jsou kompletně zasíťované (voda, elektřina, kanalizace, plyn). V obci je kompletní infrastruktura. Výborná dostupnost do Prahy integrovanou dopravou. V lokalitě je na výběr ze sedmi typových domů Pegas na klíč, ve variantách 5+kk nebo 6+kk za nejlepší ceny. Užitkové plochy se liší dle výběru domu s garáží nebo domu bez garáže a pohybují se v rozmezí od 89 m2 u domu Pegas, až do 130 m2 u domu Pegas XL. S výstavbou budou realizovány chodníky, komunikace a osvětlení. Na požádání lze změnit projekt na zrcadlovou verzi domu, případně se dohodnout na dalších dílčích změnách stavby.

Projekt PEGAS CITY je výstavba 45 rodinných domů u Prahy v různých verzích. Domy na klíč, včetně základové desky, oplocení a venkovní dlažby si zájemci mohou vybrat ze čtyř stavebních systémů. Nabízíme výstavbu domů ve variantách: Dřevostavba, Porotherm, Ytong nebo Porfix ve verzi na klíč nebo na dokončení. U každého domu v ceně oplocení, chodník k domu ze zámkové dlažby. Ceny jednotlivých variant jsou uvedeny v ceníku na www.pegas-city.cz
Využijte skvělé příležitosti koupit si Váš nový vysněný dům za lákavou a bezkonkurenční cenu, včetně pozemku, oplocení ze štípaného kamene v kombinaci se dřevem, zámkové dlažby a dalšího vybavení v ceně domu.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodám řrd 3+1/t, gar. praha 4 spořilov
Rodinný dům retail house plus, 91m2, 3+kk+g, 1 300 000,- »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).