Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Bungalov 3+kk retail trend, retail smart, 1 070 000 - 1 120


Vložil(a) Martin Chour
Datum zveřejnění 23.1.2012 09:26
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Jablonec nad Nisou

Cena 62 500,00 Kč

Text inzerátu

Naše společnost Retail House Vám nabízí k výstavbě nové typy rodinných domů, bungalovů, o celkové výměře 54 m2 a dispozici 3+kk. Jedna se o další domy z naší nabídky vlastních domů v cenách okolo milonu korun na klíč, včetně základové desky a DPH. Domy nabízíme ve dvou variantách a to buď se střechou pultovou a nebo sedlovou.

Velmi dobré dispoziční řešení domů zajišťuje naprosto pohodové bydlení, myšleno je i na úložný prostor ve vestavěných skříních. Vstup na krytou terasu jak z obyvacího pokoje, tak i z ložnice. Domy nabízíme v provedení dřevostavby, Two by Four,tedy konstrukce přímo na stavbě. Šířka stěny včetně zateplení 26 cm splňuje status nízkoenergetického domu. Kompletní technické parametry najdete na našich stránkách www.retail-house.cz. Bungalovy Retail Trend a Retail Smart splní očekávání i pro náročné zákazníky. Realizace domu do tří měsíců od započetí stavby. Vyřídíme za Vás kompletní financování domu, ale i pozemku dle Vašeho výběru našim hypotéčním poradcem. Velmi pěkné a moderní bydlení.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Bungalov 3+kk retail trend, retail smart, 1 070 000 - 1 120
Bungalov 3+kk retail trend, retail smart, 1 070 000 - 1 120 »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).