Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Pronájem bungalowu v olešnici u chlumce nad cidlinou


Vložil(a) Martin Chour
Datum zveřejnění 17.10.2011 15:24
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Domy na prodej
Okres Hradec Králové

Cena 15 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme k pronájmu nový zděnný rodinný dům s garáží o celkové výměře 100 m2 na vlastním pozemku 600 m2 v obci Olešnice u Chlumce nad Cidlinou. Vytápění ústřední, voda městská, kanalizace.

Dispozice: vchod do domu, hala, vpravo pokoje, koupelna a samostatné WC, vlevo obyvací pokoj s krbem, kuchyň s linkou a spotřebiči. S obyvacího pokoje vstup na zahradu francouzským oknem. Dům je částečně vybaven. V blízkosti přivaděč na dálnici D11 Praha - Hradec Králové, Chlumec nad Cidlinou s kompletní indfrastrukrurou. V okolí lesy, kopání, příroda. Dům je volný ihned. Majitel požaduje kauci ve výši jednoho nájmu. Provize RK je jednoměsíční platba. Ucedená částka je včetně energií. Doporučujeme !

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Koupím rd v olomouci
Prodej dřevěných stěn pro dřevostavbu rd. »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).