Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Pronájem bytu 3+1 v hradci králové


Vložil(a) Sabina Vondrušková
Datum zveřejnění 15.7.2011 09:00
Kontaktní telefon 6043334973
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Byty na prodej
Okres Hradec Králové

Cena 11 800,00 Kč

Text inzerátu

Naše realitní kancelář Vám nabízí k pronájmu hezký družstevní byt 3+1 o celkové výměře 60,61m2 v Klidné lokalitě Hradce Králové,Pražské předměstí.

Byt je zcela vybaven.Kuchyňská linka,sporák s digestoří,myčka nádobí,jídelní stůl s židlemi,vestavěná lednice s mrazákem,sedací souprava,stůl se skleněnou deskou,konferenční stůl,TV,Skříně,vestavěné skříně,2x postel.V ložnici se nachází dvoulůžko,které je možné upravit na dvě oddělená lůžka.Plovoucí podlaha.Vybavení bytové jednotky je téměř nové,s přihlídnutím k obvyklému opotřebení.Možnost připojení k internetu.WC a koupelna jsou samostatně.Jednotka se nachází ve 4. nadzemním podlaží nemovitosti č.p. 1310 v ulici Medkova, o velikosti 3+1,sestávající z kuchyňského koutu,3x pokoje,koupelny,wc,předsíně a sklepní koje.Výše nájemného činí 8.000,- + 3.800,- zálohy na energie.Vratná kauce ve výši dvou nájmů.Nutno vidět!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodám bez rk byt 1+kk brno, nová líšeň. větší typ
Prodej prostorného bytu 3+1 v ov v hradci králové - mp »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).