Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej bytu 2+1 v praze - nové město


Vložil(a) Martin Chour
Datum zveřejnění 23.12.2010 10:42
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Byty na prodej
Okres Praha 1

Cena 6 600 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme k prodeji kompletně zařízený byt v osobním vlastnictví, který se nacházi v 1. patře z pěti cihlového domu v centru města v blízkosti Masarykova nábřeží. Celková výměra je 63 m2, plocha sklepa 4 m2. Byt prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2008.

Dispozice:
Dva prostorné obývací pokoje s parketami na podlaze. Dále kuchyň s dlažbou. Nová koupelna a wc. Okna jsou původní, dřevěná v zachovalém stavu. V blízkosti bytu se nachází veškerá
občanská vybavenost (Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb). Elektroinstalace 230V, internet, telefon, kabelová televize. K dispozici je parkoviště. Cena nemovitosti je 6 600 000 Kč. Doporučujeme prohlídku!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodej půdních prostor v ulici baranova praha vinohrady
Prodej slunného bytu 2 +kk v praze »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).