Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej luxusního bytu 2+kk v novostavbě v hradci králové


Vložil(a) Petra Veličková
Datum zveřejnění 14.12.2010 16:51
Kontaktní telefon 776744777
Kontaktní e-mail admin.velickova@seznam.cz
Kategorie Byty na prodej
Okres Hradec Králové

Cena 2 050 000,00 Kč

Text inzerátu

Prodám luxusní byt 2+kk s balkonem v novostavbě zděného domu v 3. ze 4 NP v Hradci Králové - Na Labské Louce s možností dokoupení vlastního krytého garážového stání. Byt má výměru cca 40 m2 a nabízí se kompletně vybaven (po domluvě lze odkoupit i bez vybavení). Novostavba je cca 3 roky stará. V bytě je luxusní kuchyňská linka, vestavěné skříně i masivní postel na míru. Veškeré toto vybavení je součástí vybavení bytu, které je již zahrnuto v ceně.
Byt se skládá z vstupní chodby, šatny, koupelny s vířivou vanou a WC, obývacího pokoje s kuchyňskou linkou, ložnice s balkonem a komory v chodbě. Veškeré poplatky za 2 osoby činí cca 2.100,- Kč/měs.
Byt se nachází v zástavbové oblasti s velmi dobrou občanskou vybaveností - restaurace i zastávka MHD cca 100 m, škola, školka, lékař i obchody v blízkosti.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Pronájem mezonetového bytu 3+1, praha 1
Pronájem bytu 2+1 v chlumci nad cidlinou »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).