Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Pronájem bytu 2+1 v chlumci nad cidlinou


Vložil(a) Martin Chour
Datum zveřejnění 14.12.2010 13:19
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Byty na prodej
Okres Hradec Králové

Cena 6 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme k pronájmu prostorný byt s balkonem 2+1 o celkové výměře 65 m2 v 1.NP panelového domu nedeleko centra v Chlumci nad Cidlinou. Elektroinstalace 220 V, voda městská, vytápění ústřední vlastní kotelnou pro dům.

Dispozice bytu: Vstup, chodba s vestavěnou skříní, vpravo pokoj, rovně samostatné WC, koupelna s vanou a přípojkou na automatickou pračku, kuchyň s linkou a sporákem průchozí do obývacího pokoje s balkonem položeným do klidové části. Vlevo s chodby další vstup do obyv. pokoje. Okna jsou dřevěná se žaluziemi, podlaha dlažba a PVC, internet, telefonní linka. K bytu náleží sklep o výměře 25 m2. V Chlumci nad Cidlinou kompletní infrastruktura, nájezd na dálnici D11 3.km. Měsíční zálohy na služby dělají 2 500,-Kč a jsou placeny majiteli souběžně s nájmem. Je požadována kauce ve výši jednoho nájmu. provize RK je jenoměsíčním platba. Volné ihned po podpisu nájemní smlouvy. Doporučujeme!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodej luxusního bytu 2+kk v novostavbě v hradci králové
Prodej bytu 3+k, praha 9 »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).