Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Pronájem luxusního bytu 2+1, praha 7, ul. kostelní


Vložil(a) Dominika Blatná
Datum zveřejnění 10.11.2010 16:01
Kontaktní telefon 775718131
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Byty na prodej
Okres Praha 7

Cena 18 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme nový byt ve druhém podlaží secesního domu z roku 1904 o výměře 104m2 s balkonem a s výhledem na Prahu. Byt je po kompletní nákladné rekonstrukci včetně veškerých rozvodů a instalací. V bytě jsou zachovány a restaurovány veškeré původní historické prvky.


Dispozice bytu 2+1 Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči Whirlpool a LG, (myčka,indukční sklokeramická deska,trouba,digestoř,rohový kameninový dřez, vodovodní baterie Grohe a Franke. V koupelně vana, sprchový kout, vyhřívaná podlaha. V každé místnosti termostat na regulaci topení, kabelová TV-UPC, internet. Kuchyně a pokoj s balkonem jsou orientovány na jih a jeden pokoj situován do vnitrobloku na sever. Nájemné 18.000,- Kč/měs. + služby cca 450,-Kč/osoba a vlastní spotřeba elektřiny. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Pronájem bytu 5+1, výchozí, praha 4
Pronájem luxusního apartmánu,praha 8, kobylisy »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).