Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Byt 2+kk s půdním prostorem-k.vary-rybáře


Vložil(a) BLUESTARS
Datum zveřejnění 22.7.2010 15:00
Kontaktní telefon
Kontaktní e-mail centrala@bluestars-reality.cz
Kategorie Byty na prodej
Okres Karlovy Vary

Cena 1 300 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme ke koupi zajímavý byt 2 + kk s půdním prostorem. Byt se skládá z předsíně, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a barovým pultem, ložnice a koupelny. Nachází se ve 4.NP a náleží k němu půdní prostory. Byt se nachází v cihlovém domě v Rybářích, jedné z nejstarších částí Karlových Varů, 10 min chůze do centra. V okolí je veškerá občanská vybavenost...MHD, školy, lékařské středisko, služby, obchody, večerky, krajský magistrát, vlak ....Ulice Sokolovská, na které se byt nachází, je momentálně po rozsáhlé rekonstrukci. Byt je v OV.
Rozloha bytu je celkem 86 m2. Z toho je 9 m2 sklep, spodní část tvoří byt 2 + kk, který má 42 m2 a zbytek tvoří půdní prostor. Půda nad bytem má stejný půdorys jako byt a je přístupná stahovacími schody. Její rekonstrukce je nutná.
Jinak rozvody vody, elektřiny a plynu v domě jsou nové, internet je možno přenechat dalšímu zájemci, v domě kabelová televize. Byt je ve 4 patře, bez výtahu. V bytě jsou kamna WAW a příprava pro el. vytápění. Na podlahách koberce. Z vážných rodinných důvodů PRODEJ SPĚCHÁ ! Proto je nabízená cena pro zdejší lokalitu tak nízká. NÍZKÝ MĚSÍČNÍ PŘÍSPĚVEK JE I DO FONDU OPRAV - 1.200,- Kč. Velmi výhodné.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Byt 1+1 ostrov
Byt 2 + 1 - chodov-k.vary »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).